- För företag

Skaffa en kombinerad skattjakt och rundtur som aktivitet till era besökare

- Modern aktivitet för mobilvana besökare
- För äventyrslystna vuxna och barn, alla älskar skattjakt
- Marknadsför din plats / ditt event
- Kostnadseffektivt, inga fysiska installationer

Rundtur
Tipsrunda

Testa vår interaktiva demo
med autopositionering.

"AWESOME!! We created a treasure hunt for 4 teams, worked beautifully. Great way to keep kids amused - especially those who won't put their mobiles down. I think it's brilliant!"
Dr Lesley Sloss, UK

För event eller platser utomhus

Besökarna måste hitta till rätt plats för varje meddelande innan det kan läsas, en spännande skattjakt och en virtuell variant på geocaching. Ingen app och ingen login behövs vilket gör det väldigt lätt för tillfälliga besökare.

Rundtur

Skriv om intressanta platser eller händelser. Marknadsför er eller berätta en historia för dina besökare. Använd text/bild/video och externa länkar.

Tipsrunda

Skapa ett äventyr genom att ställa kluriga frågor. En klassisk, lättsam aktivitet som blir ännu roligare när man får leta efter frågorna.


En modern aktivitet

Tilltalar mobilvana besökare och känns nytt och fräscht. Kombinerar användandet av smartphones med hälsosamma utomhusaktiviteter på ett kreativt sätt, liknande geocaching. Passar för:

Konferensanläggningar Skidanläggningar Sevärdheter Marknader
Naturnära Hotell Nöjesparker Naturreservat Utomhusevent
Campingplatser Djurparker Friluftsområden Marknadsföringsaktiviteter

Fungerar för alla smartphones

Besökarna använder sin egen mobil. Lösningen fungerar på alla smartphones som iPhone, Android, Windows etc. (eller plattor med GPS) eftersom den är webbaserad. Prova gärna användarupplevelsen via demo-länkarna ovan.

Gör aktiviteten tillgänglig för dina besökare

När skattjakten/rundturen/tipsrundan är skapad blir den tillgänglig som
webblänk (URL) och kan därmed lätt delas på en mängd olika sätt:
- Publicera på Facebook, webbsidor och bloggar
- Skicka med i nyhetsbrev via e-post
- Skylt med QR-kod och utskriven länk

När en besökare följer länken får han/hon tydliga instruktioner.

Anpassning för företag

Vi anpassar gärna rundturen/tipsrundan för ert företag till ett fast pris. Logotyp, text och bilder anpassas enligt dessa exempel:

Välkomstskärm med er logotyp

Startsida med anpassad text och bild

Er logotyp på rundturen/ tipsrundans sidor

Slutsida med anpassad text och bild, Facebook-länk och företagslänk

Prissättning

Priset beror på typ av verksamhet samt tipsrundans/rundvandringens innehåll och funktion. Vår målsättning är att alla företag på ett prisvärt sätt skall kunna erbjuda våra rundor till sina besökare eller kunder.

Innehåll för meddelanden och/eller frågor tas fram av er om inget annat överenskommes.

Gratis att prova!

Det är naturligtvis gratis att prova och se att tjänsten motsvarar era förväntningar och behov. Antingen skapar ni själva en runda för privat bruk med iPhone/iPad appen Xnote eller så kontaktar ni oss via info@xnoteapp.com så skapar vi snabbt en testrunda åt er.

Vi erbjuder:

* Permanenta rundturer/tipsrundor för t.ex. besöksmål.
* Tillfälliga rundturer/tipsrundor vid event etc.
* Lösningar med många rundor för samma företag eller andra arrangemang.
* Skapande av innehåll och frågor med text/bild, översättning av texter etc.
* Användning för kommersiellt bruk mot direkt betalning.
* Utveckling av andra mobila tjänster.

Skicka ett mail till info@xnoteapp.com och beskriv kort hur du önskar använda Xnote så hör vi av oss direkt med ett kostnadsförslag. Vår långa erfarenhet från produktutveckling, interaktionsdesign och programmering borgar för en tjänst av hög kvalitet.

Definition av användande

Xnote-meddelanden får normalt bara användas för privat bruk. Detta visas genom en länk i meddelandet till mottagaren: "Enbart för privat bruk". Vi tillåter gärna att Xnote-meddelanden används även för kommersiellt bruk eller kommersiellt bruk mot direkt betalning enligt nedan mot en separat avgift.

Privat bruk:

- Användande av privatpersoner i situationer utan kommersiellt syfte. Till exempel personliga eller publika meddelanden, vid fester etc.
- Användande av utbildande institutioner och ideella organisationer i situationer utan kommersiellt syfte. Till exempel mellan lärare, studenter, scouter etc.

Kommersiellt bruk:

- Användande av företag i situationer med kommersiellt syfte eller för att skapa mervärde. Till exempel för att sälja, göra reklam för sin verksamhet, locka besökare, event, teambuilding etc.
- Användande av utbildande institutioner och ideella organisationer i situationer med kommersiellt syfte. Till exempel för att göra reklam för sin verksamhet, locka personer att besöka verksamheten etc.

Kommersiellt bruk mot direkt betalning:

- Användande av företag i situationer med kommersiellt syfte där en direkt avgift tas ut av 3:e part för att använda tjänsten. Till exempel en avgift per person som går en rundtur eller en avgift för en grupp som går en tipsrunda vid ett event.

Osäker på vad som gäller? Skicka ett mail till info@xnoteapp.com med en kort beskrivning på hur du önskar använda Xnote.Android och övriga